Pål Jeroen Husby

Dr Husby er spesialist i ortopedisk kirurgi og almenpraktiserende lege. Han har tidligere vært overlege ved Ahus og Ullevål Sykehus samt sjeflege ved Martina Hansens Hospital. Han har bred erfaring fra skadekirurgi og har gjennom mange år jobbet med regenerativ medisin i samarbeid med tyske sykehus.
Siden januar 2022 er han i tillegg lege for LSK.

Michael Nesland

Dr Nesland er spesialist i ortopedisk kirurgi og almenpraktiserende lege. Han har arbeidet som overlege ved Ahus Kongsvinger og har bred erfaring med artrosepasienter, spesielt med protesekirurgi i hofte og kne. Videre har han bred erfaring med håndkirurgi og generell skadebehandling.

Jan Kristian Kielland Asmyhr

Jan Kristian Kielland Asmyhr er en kiropraktor med lang erfaring og spesialisering innen ulike områder. Han er offentlig autorisert kiropraktor og har en Master of Chiropractic grad fra Anglo-European College of Chiropractic, Bournemouth University. Han har også spesialisert seg med etterutdanning innen Chiropractic Clinical Neurology, Spesialist i Ultralyddiagnostikk og injeksjonsbehandling fra PFF og Queen Margaret University. Jan Kristian har arbeidet både som privatpraktiserende kiropraktor og i ulike andre kliniske settinger, inkludert legevakt Vest, som bedrifts kiropraktor hos IKEA og DHL, og som kiropraktor for Brytelandslaget. Han er også kiropraktor ved Eureka Kiropraktikk. Han har en variert og verdifull erfaring innen behandling av akutte problemer, kroniske plager og forebyggende tiltak. Han legger stor vekt på å identifisere årsakene til plagene for å kunne tilby den beste behandlingen. Jan Kristian bruker ultralyddiagnostikk og behandler alle ledd, muskel, og seneplager. Jan Kristian samarbeider med fastleger, røntgeninstitutt og spesialisthelsetjenesten, og henviser pasienter videre til spesialister og MR, CT og røntgenundersøkelser når nødvendig. Han har spesialisert seg innen idrettsskader, skulderplager, albue- og håndleddskader, hofte-, kne- og fotskader, rygg- og nakkeprolaps, samt hodepine og temporomandibular joint disorders (TMD). Jan Kristian har behandlet både toppidrettsutøvere med meritter fra OL og VM og pasienter i ulike aldre og livssituasjoner.

Om oss


Våre fagfolk har spesialisert seg innen artrosebehandling, ortopedi, muskel- og skjelett-lidelser, idrettsmedisin, og regenerativ medisin med PRP og Hyaluronsyre. Vi arbeider kontinuerlig med å holde oss oppdatert på de nyeste fremskrittene innen medisinsk behandling og teknologi.

Vi er dedikert til å hjelpe pasientene våre med å gjenopprette funksjonen og lindre smerte, slik at de kan nyte en aktiv og sunn livsstil. Vi tar oss tid til å forstå hver enkelt pasients behov og utvikler skreddersydde behandlingsplaner for dem.

Våre tjenester innebærer følgende
             
Artrosebehandling
Vi tilbyr effektive og skånsomme behandlingsalternativer for artrose,
en vanlig leddlidelse som kan redusere livskvaliteten betydelig. Vårt erfarne team vil
veilede deg gjennom ulike tilnærminger for å redusere smerte og forbedre
leddfunksjonen.

Ortopedi
Vårt ortopediske team håndterer en rekke tilstander som påvirker muskler og
skjelett. Vi bruker avanserte diagnostiske verktøy og moderne behandlingsmetoder for å
gjenopprette bevegelighet og redusere ubehag.


Muskel- og skjelettlidelser
Enten det er ryggsmerter, nakkesmerter, eller andre muskel-
og skjelettlidelser, har vi ekspertisen til å diagnostisere og behandle disse tilstandene for
å hjelpe deg med mål om å leve et smertefritt og aktivt liv.

Idrettsmedisin
For våre idrettsutøvere og aktive personer tilbyr vi spesialisert behandling og rehabilitering for sportsrelaterte skader og plager. Vårt mål er å få deg tilbake i spillet raskt og trygt.


Regenerativ medisin med PRP og Hyaluronsyre
Vi er stolte av å tilby regenerativ medisin som en alternativ tilnærming til å fremme naturlig helbredelse og regenerasjon. Platelet Rich Plasma (PRP) og Hyaluronsyre injeksjoner kan være gunstige for en rekke tilstander og skader.


Moderne fasiliteter
Husbyklinikken Artrolab AS ligger i sentrale og innbydende lokaler i
Lillestrøm. Våre moderne fasiliteter er utstyrt med avansert medisinsk utstyr og teknologi, som
gjør oss i stand til å gi den beste omsorgen til våre pasienter. Vi har skapt et miljø som er
komfortabelt og beroligende, og vi legger vekt på å skape en positiv opplevelse for alle som
besøker oss. Vår klinikk er designet for å tilby en problemfri opplevelse fra det øyeblikket du kontakter oss for å planlegge en avtale. Vårt dedikerte team er her for å hjelpe deg på reisen til bedre helse og
velvære.

Velkommen skal du være!